La Jungla
La Pelopony menja una hamburguesa del McDonald's a l'aeroport
Foto: La Pelopony menja una hamburguesa del McDonald's a l'aeroport | Instagram
Famosos

La Pelopony aterra a Barcelona desfigurada i revela el preu de les cirurgies a Turquia

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
La Pelopony menja una hamburguesa del McDonald's a l'aeroport
Foto: La Pelopony menja una hamburguesa del McDonald's a l'aeroport | Instagram

Després que el seu cas s'hagi viralitzat, per les seqüeles que li han deixat les operacions estètiques que s'ha fet a Turquia, la Pelopony ha arribat aquest divendres a Barcelona. Visiblement molesta amb tot el que s'ha dit d'ella, l'artista ha revelat el preu real de les seves cirurgies.

Què en sabem? A través del seu compte d'Instagram, per on aquests dies ha explicat amb detall tot el que li ha passat, la Pelopony ha lamentat algunes de les informacions que han transcendit sobre les seves operacions i ha volgut deixar clar els diners que s'ha gastat. Malgrat que s'ha arribat a dir que havia pagat 3.000 euros per les sis operacions, la de Sabadell assegura que el preu real ha estat de 14.000 euros.

En detall: La Pelopony ha estat en una clínica estètica turca des de principis de febrer, on s'ha fet dos líftings de papada i pòmuls, el cat-eye, el brow-lift, la blefaroplàstia i la rinoplàstia. Unes cirurgies per les quals va quedar cega durant dos dies i una inflamació que li impedia respirar amb normalitat.

D'on venim? Tal com va explicar ella mateixa fa uns dies, l'operació es va complicar. "Em vaig despertar cega, sense poder veure-hi ni respirar. Em va donar un atac d'ansietat, pensava que moria", assegurava en un vídeo d'internet on va recordar també que el doctor la va haver de sacsejar perquè despertés de l'anestèsia, ja que no responia favorablement.