La Jungla
Clara Chía amb Gerard Piqué pels carrers de Barcelona
Foto: Clara Chía amb Gerard Piqué pels carrers de Barcelona | Twitter
Famosos

Clara Chía, contra la presentadora més polèmica de TV3: "Hem de posar-nos l'enemic a casa?"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Clara Chía amb Gerard Piqué pels carrers de Barcelona
Foto: Clara Chía amb Gerard Piqué pels carrers de Barcelona | Twitter

Clara Chía no porta bé que parlin d'ella, i després de més d'un any de relació amb Gerard Piqué continua intentant passar tan desapercebuda com sigui possible. Potser és per això que no vol tenir a prop cap periodista que hagi opinat públicament de la seva relació. N'és una prova la revelació que Juliana Canet ha fet en les últimes hores.

Què en sabem? Tal com ha recordat la presentadora del Que no surti d'aquí de Catalunya Ràdio, fa set mesos es va creuar amb Piqué i Clara Chía quan va anar a cobrir la catifa vermella d'un acte de la Queens League. En acabar la feina va saber que la nòvia de l'exfutbolista l'havia criticat, i que la seva presència va ser fins i tot el motiu d'una picabaralla entre ells.

Què diu Juliana Canet?

  • "La Clara Chía m'odia"
  • "Fonts molt properes em van explicar que ella s'havia enfadat"
  • "Fins i tot havia discutit amb ell perquè m'havien convidat"
  • "Ella em tenia controlada perquè jo havia criticat la relació"
  • "Va dir: Vols dir que hem de posar-nos l'enemic a casa?"

D'on venim? Cal recordar que fa només una setmana, Clara Chía va trucar als Mossos d'Esquadra per un enfrontament amb un altre periodista. En aquest cas, amb el paparazzi Jordi Martín, a qui va voler denunciar quan es trobava prop de les oficines de Kosmos i que va acabar retingut per la policia. A l'estiu, un jutge va imposar una ordre d'allunyament al mateix fotoperiodista per assetjament a la parella.