La Jungla
La cirurgia de la Pelopony no ha sortit bé
Foto: La cirurgia de la Pelopony no ha sortit bé | Instagram
Influencers

Famosa catalana s'arruïna la cara amb la cirurgia estètica, gairebé queda cega: "Pensava que moria"

Barcelona.
Actualitzat: Dilluns, 5 de febrer de 2024. 15:48
Temps de lectura: 2 minuts
La cirurgia de la Pelopony no ha sortit bé
Foto: La cirurgia de la Pelopony no ha sortit bé | Instagram

Un veritable infern és el que està creuant Yolanda Gallardo, l'artista de Sabadell coneguda com la Pelopony, després de viatjar a Turquia per sotmetre's a sis operacions estètiques alhora. Podria no haver sortit de la taula d'operacions.

Què en sabem? Segons ha explicat ella mateixa quan ha començat a recuperar-se de les operacions, ha estat en una clínica estètica turca on s'ha fet dos líftings de papada i pòmuls, el cat-eye, el brow-lift, la blefaroplàstia i la rinoplàstia. Unes cirurgies per les quals va quedar cega durant dos dies i una inflamació que li impedia respirar amb normalitat.

Què diu?

  • "L'operació es va complicar. Em costa parlar. Vaig estar malament, eren moltes operacions".
  • "Em vaig despertar cega, sense poder veure-hi ni respirar. Em va donar un atac d'ansietat".
  • "Pensava que moria. No podia respirar pel nas, i la boca la tenia molt inflamada. Estava fatal, demanava morfina".
  • "No m'encaixaven les dents, de tan inflamada que tenia la com. Se m'han desplaçat els queixals i ho he passat molt malament, ha estat horrible de debò".

En detall: Després de pensar que moriria, ara la Pelopony recorda el pitjor moment a la clínica, quan els metges no aconseguien reanimar-la. Fins al punt que la van haver de sacsejar perquè despertés de l'anestèsia, ja que no responia favorablement. Per comparar l'abans i el després, aquí la foto de la cantant arribant a Turquia:

Per acabar: La situació ha estat tan greu que a l'artista vallesana ja li és igual si el resultat de les operacions és el que volia, només desitja sobreviure. Per exemple, li van agafar cartílag de les costelles per fer una reconstrucció del nas. Ara tant li fa. "Només vull estar bé, m'importa continuar viva. Si quedo guapíssima o horrible, ja m'és igual", ha reflexionat l'exconcursant catalana de Supervivientes.

Categoria: La Jungla