La Jungla
Sofía Suescun, després de l'operació
Foto: Sofía Suescun, després de l'operació | Instagram
Influencers

Famosa de Telecinco es fa una cara nova i plora desconsolada: en shock amb el resultat

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Sofía Suescun, després de l'operació
Foto: Sofía Suescun, després de l'operació | Instagram

Sofía Suescun, ha caigut en la febre de les operacions estètiques als 27 anys, i en els últims dies s'ha sotmès a una rinoplàstia per canviar la forma del nas. A través de les xarxes socials, la concursant de Gran Hermano ha compartit totes les imatges del procés.

Què en sabem? Sofía Suescun s'ha fet viral en les darreres hores després de mostrar el resultat de l'operació a Instagram. La concursants de realities de Telecinco entrava a quirofan molt nerviosa, i després de l'operació arrencava a plorar al veure les imatges de la seva cara nova.

En detall: Impactada, Suescun s'ha gravat plorant a llàgrima vida per l'emoció de veure les fotos del seu nas. Unes fotografies que ha vist només a través del telèfon, i que no veurà en persona fins que li treguin les benes el proper 5 de febrer.

A més, la reacció de Suescun, plorant desconsolada, ha generat una allau de reaccions a internet, principalment seguidors que critiquen l'espectacle que ha muntat al voltant d'una cirurgia estètica quan hi ha altres persones patint per problemes de salut als hospitals.

En canvi, els fans més incondicionals de Sofía Suescun no han dubtat a mostrar el seu total suport a la navarresa, i acusen d'envejosos els que l'ataquen, amb l'argument que cadascú es gasta els diners amb el que vol i fa amb el seu cos també el que vol.

Categoria: La Jungla