La Jungla
Els finalistes de Gran Hermano 6
Foto: Els finalistes de Gran Hermano 6 | Telecinco
Televisió

Telecinco plora la mort d'un famós de Gran Hermano als 58 anys

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Els finalistes de Gran Hermano 6
Foto: Els finalistes de Gran Hermano 6 | Telecinco

Telecinco s'ha fet ressò aquest divendres de la mort de Conrad Chase, segon finalista de Gran Hermano 6.

Què en sabem? Tal com ha informat la cadena del grup Mediaset, Conrad Chase ha mort als 58 anys d'edat. Una trista notícia que aquesta tarda avançava també l'agència de representació Telegenia.

En detall: Hores d'ara no ha transcendit oficialment la causa de la mort, però la seva neboda ja n'ha parlat a Instagram. "Avui em fa mal el cor. El meu estimat tiet Conrad ha deixat aquesta terra en busca de la pau que necessitava i que sentia que no podia trobar aquí. La nostra família es queda amb tantes preguntes i una culpa desgarradora per no adonar-se de cap a on es dirigia", ha escrit al seu perfil.

D'on venim? Conrad Chase va fer el salt a la televisió el 2004, com a concursant reserva de la seva edició de Gran Hermano. Això vol dir que va entrar més tard que els seus companys. En concret, 18 dies després, per cobrir la plaça d'un altre concursant que llençava la tovallola; i el seu pas pel programa va ser tot un èxit, ja que va quedar en segon lloc a la final.

A més, l'edició de Conrad Chase és famosa per haver fet famosos altres concursants com els polèmics Nicky i Bea La Legionaria, o el guanyador del concurs, el taxista Juanjo Mateo.