La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Catalana i ex de 8TV fa el salt a Telecinco com a presentadora d'aquest programa

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El grup Mediaset i les seves cadenes no travessen un bon moment pel que fa a les audiències. Tot i això els directius de la cadena continuen pensant amb les millors maneres per obtenir bons resultats, i apostant per formats nous que enganxin al públic.

Què sabem? Una periodista catalana i excol·laboradora de la cadena privada 8TV està a punt d'estrenar a Telecinco un nou repte professional. I és que la cadena de Fuencarral ha apostat per ella per presentar un nou programa.

Què ha passat? Una notícia que s'ha conegut durant les últimes hores a través de les xarxes socials. Un nou repte professional per a la periodista catalana que fins al moment ha participat en diversos concursos, i ha fet de tertuliana en programes de televisió.

En detall: Telecinco prepara un nou programa d'entreteniment. Un programa que es dirà ForFans i que es podrà veure a través de la plataforma de pagament de la cadena, Mitele Plus. Un format que durarà 45 minuts, que s'emetrà un cop a la setmana, els divendres, i que repassarà els millors moments que durant la setmana s'hagin viscut a l'univers Mediaset.

Qui és ella? La presentadora del programa serà la catalana Cristina Porta, que ha participat en programes com Gran Hermano i Sálvame. Actualment participa, algunes vegades, en el programa Así es la vida, de les tardes de Telecinco. Anteriorment, va estar vinculada a 8TV on va participar en el programa El Circ, de Frank Blanco.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Porta Acosta (@cristiporta)

Per acabar: Cristina Porta no presentarà el programa sola, sinó que ho farà acompanyada. La seva parella de ball serà el Maestro Joao. El vident també ha participat en diversos espais de Telecinco, on ha guanyat molts diners. Actualment, està lligat a Antena 3 on col·labora en el programa de La Sexta, Zapeando, presentat pel català Dani Mateo.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco