La Jungla
Foto: | Instagram
Ràdio

Laura Fa parla fatal a Catalunya Ràdio d'una presentadora de Telecinco

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La periodista Laura Fa, aquesta tarda de divendres, ha participat en el programa de Catalunya Ràdio, Versió RAC1, presentat per Toni Clapés, que fa uns dies va manifestar la seva pena pel tancament definitiu de 8TV.

Què sabem? Laura Fa, en el programa de Clapés, repassa l'actualitat del cor de la setmana. Avui divendres 20 d'octubre, a banda de repassar l'actualitat, ha aprofitat i ha parlat fatal d'una presentadora de Telecinco, deixant clar que li cau molt malament i no la pot ni veure.

Què ha passat? Laura Fa, que fa pocs dies ha emocionat amb una foto dels seus pares, ha carregat contra una presentadora de Telecinco, que també exerceix de col·laboradora en diferents programes de la cadena.

En detall: Ahir dijous, en el programa Espejo Público, l'arquitecte Joaquín Torres va parlar molt malament de Cristina Tárrega. Torres va dir que la Tárrega li havia fet màgia negra, que és molt mala persona i que no té el cap ben posat, entre altres coses. Laura Fa, al seu pas per Catalunya Ràdio, ha recordat les paraules de Joaquín Torres en el programa Espejo Público. Però Fa no s'ha quedat aquí. La catalana s'ha sumat al carro de Joaquín Torres i també ha repartit estopa de la bona contra Cristina Tárrega. "És de les pitjors persones que he conegut i que hi ha a la tele. La protagonista de White Lotus és molt igual a ella, jo un dia li vaig dir i es va enfadar molt amb mi", ha dit Laura Fa. "És mala persona i li escalfa molt el cap a Ana Rosa. No para de dir mentides i s'aprofita de les amistats que té. És una persona molt rancorosa i la fa grossa a tot arreu on va".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versió RAC1 (@versiorac1)

Per acabar: Laura Fa també ha parlat de la parella de Cristina Tárrega, el que va ser futbolista José María Quevedo. Fa ha dit que Tárrega i el seu marit fan vida completament per separat, insinuant que ni la seva parella la suporta, que estan junts per interès i que d'aquí poc tot podria saltar pels aires.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Fa