La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Els pares de Laura Fa es tornen a casar: foto preciosa a l'Alt Empordà

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La periodista catalana Laura Fa ha viscut un cap de setmana carregat d'emocions. I és que els seus pares s'han tornat a casar 50 anys després de fer-ho per primera vegada. Una celebració de la qual Laura Fa n'ha presumit a les seves xarxes socials.

Què sabem? Laura Fa està molt unida als seus pares, tot i que no presumeix gaire d'ells a les xarxes socials. Aquest cap de setmana, concretament el dissabte, va fer una excepció per un motiu de pes i molt especial per a ella i tota la família.

Què ha passat? Els pares de Laura Fa han celebrat les noces d'or. I per fer-ho s'han tornat a casar 50 anys després de fer-ho per primera vegada. Una celebració que ha tingut lloc a la Vall de Santa Creu, a l'Alt Empordà, a tocar de Port de la Selva on Laura Fa va de càmping cada estiu.

En detall: Laura Fa, que porta un tatuatge en honor a Catalunya, ha estat l'encarregada de compartit una foto dels seus pares, sortint de l'església, després de tornar-se a casar. Per a l'ocasió la seva mare va lluir un vestit color morat, amb unes mànigues curtes en forma de capa i llarg fins als peus. En el cabell va lluir una diadema blanca de flors. El pare de la periodista, per a l'ocasió, es va decantar per una camisa clara i una americana i pantalons foscos. "Tornar-se a casar després de 50 anys. Així són els meus pares", va escriure Laura Fa juntament amb la imatge festiva, on els convidats a la celebració van tirar arròs als seus pares en sortir de l'església. El moment:

Per acabar: Després de passar per l'església, la família i amics més propers van anar a un restaurant de la zona on van gaudir un extens menú elaborat pel xef Nandu Jubany. Un menú que va estar format per molts entrants, principal i diversos postres. Per a l'ocasió Laura Fa es va decantar per lluir un conjunt color blau fosc, llarg fins als peus.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Fa