La Jungla
Foto: | TV3
Ràdio

Toni Clapés parla clar del tancament de 8TV i destrossa, un cop més, TV3

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

El locutor de ràdio, Toni Clapés, ha dit la seva sobre el tancament de la cadena privada 8TV, que des de fa hores ja ha deixat d'emetre el seu contingut i s'ha anat a negre.

Què sabem? 8TV, la privada de Catalunya, ha deixat d'emetre els seus continguts després de 20 anys de programació. Un tancament del qual molts periodistes i presentadors catalans s'han fet ressò. Un d'ells ha estat Toni Clapés, vinculat a l'emissora de ràdio RAC1, del Grup Godó.

Què ha passat? Toni Clapés ha dit la seva sobre el tancament de la cadena privada de Catalunya. Parlant de la situació, també ha carregat contra TV3 deixant clar la seva poca simpatia cap a la cadena de televisió pública de Catalunya.

En detall: Ha estat en el seu programa de ràdio, Versió RAC1, on Toni Clapés ha parlat i dit la seva sobre l'anada a negre del grup privat 8TV. "És una mala notícia perquè cada vegada hi ha menys sortides professionals per la gent que es guanya la vida en els mitjans audiovisuals", ha lamentat. "Estic convençut que a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals han destapat el cava", ha afegit carregant contra TV3.

A més: Clapés no s'ha quedat aquí, sinó que ha continuat repartint estopa contra TV3. "Ara només queda una televisió que són els mitjans de la CCMA. Hi ha menys opcions, menys possibilitats de feina i menys riquesa cultural. Ens quedarem amb un mitjà únic com passa a les dictadures", ha afegit.

Per acabar: El tancament de 8TV ha servit a Clapés per reflexionar sobre el que cada vegada fan més periodistes i col·laboradors de televisió catalans, d'anar a Madrid a buscar-se la vida. Alguns exemples són Laura Fa o Lorena Vázquez, que es dediquen al món del cor i a Catalunya tenen molt poques opcions. "Després ens estranyem que la gent marxi a Madrid a guanyar-se la vida. On, per cert, allà et tracten millor, et paguen millor i tenen més cura que aquí".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Ràdio 8TV