La Jungla
Foto: | TV3
Xarxes

Toni Clapés posa els pèls de punta amb l'últim adeu al seu pare: dura imatge davant del mar

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

El presentador de ràdio de l'emissora privada del grup Godó està vivint un delicat moment, arran de la mort del seu pare.

Què sabem? Va ser fa uns dies quan Toni Clapés, a través del seu compte de Twitter on és molt actiu, va comunicar la trista mort del seu pare. Un missatge que va acompanyar amb una preciosa foto de tots dos que acumula quasi 600 missatges d'ànim i condol.

Què ha passat? Toni Clapés, en les últimes hores, ha donat l'últim adeu al seu pare, a qui estava molt unit. El presentador de ràdio així ho ha fet saber amb una nova estampa que ha publicat en el seu compte de Twitter, força dura, que acumula molts missatges i reaccions dels seus amics, companys i seguidors. Una imatge on Clapés, d'esquena a càmera i lluint un elegant conjunt negre de cap a peus, apareix contemplant la immensitat del mar des de la sorra. "Sempre et buscaré on volies, al Mediterrani", escriu el de RAC1 que travessa un delicat moment. Parlem d'això:

En profunditat: Una publicació a les xarxes socials, per acomiadar per última vegada al seu pare, on Clapés agraeix totes les mostres de suport que ell i la seva família, durant aquests complicats dies, han rebut per part de tothom. I és que Toni és molt estimat. "La família agraeix les mostres de condol, amor i afecte. Hem quedat del tot superats i reconfortats", assegura el de Versió RAC1.

Per acabar: Va ser el dia 14 d'abril quan Clapés, amb un breu comunicat, va donar a conèixer la defunció del seu progenitor. Ho va fer amb una foto molt especial per a ell on tots dos miren a càmera mentre apareixen asseguts en un banc d'un parc de Barcelona. "Ningú m'ha fet riure tant. Jo, com alumne, intentaré arribar a ser tan genial com tu", va confessar el periodista. Des d'aquí, tot el nostre suport i afecte en aquests moments.

 

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Twitter Ràdio