La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Sofía Suescun es punxa bòtox i àcid a la cara, preocupada per l'edat: té 27 anys

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La que va ser col·laboradora de Telecinco, i participant de diversos concursos de la cadena, Sofía Suescun, ha anunciat a través de les seves xarxes socials que s'ha punxat bòtox i àcid hialurònic a la cara perquè està preocupada per l'edat i el pas dels anys.

Què sabem? L'ex de Telecinco, que va ser vetada l'any 2021 de la cadena, ha visitat una clínica estètica per donar un nou aire a la seva imatge. Uns retocs a la cara que ha fet a canvi de publicitat. És a dir, s'ha punxat la cara i ha sortit guanyant diners.

Què ha passat? La que va ser guanyadora de Supervivientes ha generat una gran polèmica amb una de les seves últimes publicacions a les xarxes. I és que Sofía Suescun, que aquest estiu ha fet 27 anys, ha dit que s'ha punxat bòtox i àcid a la cara perquè té 27 anys, està preocupada per l'edat i no vol envellir.

En detall: Sofía Suescun ha penjat una foto seva on es tapa part de la seva cara amb les mans. Es tapa part de la cara precisament per no ensenyar, de moment, què s'ha fet i com ha quedat després de visitar una clínica estètica de Madrid. Un resultat que mostrarà més endavant. "Ja són 27 anys i es nota. Tot això és molt fort per mi. M'he desvirgat amb el bòtox i amb l'àcid hialurònic". Aquestes han estat les paraules de la jove de Pamplona, que es va donar a conèixer en el reality Gran Hermano.

Per acabar: Unes paraules molt desafortunades de Sofía Suescun, promocionant un estàndard de bellesa ideal i que ajuden a crear complex a moltes persones. "No sé què cony diu aquesta tia", "La gent està obsessionada amb tonteries", "No vull imaginar-me com serà quan en tingui 40", "El que es nota és el retard monumental que té" o "És una vergonya que gent així tingui seguidors" són alguns dels molts missatges que es poden llegir a les xarxes socials. Li haurà quedat bé la cara?

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram