La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Famosa de Telecinco rebenta el càsting de 'GH' abans de l'estrena: "Soporífer"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Una famosa que durant temps va estar vinculada a Telecinco ha parlat del reality Gran Hermano que s'estrena aquesta nit a la cadena, després del programa Cuentos Chinos de Jorge Javier Vázquez.

Què sabem? Una famosa vinculada durant temps a Telecinco ha parlat clar del càsting que Gran Hermano té tancat per la seva nova edició. Un programa que després de molt temps torna a la petita pantalla i serà presentat per Marta Flich, companya i amiga de Risto Mejide.

Què ha passat? Una famosa de la televisió, que actualment manté una pèssima relació amb Mediaset, ha rebentat el programa Gran Hermano hores abans de la seva gran estrena, que serà la nit d'aquest dijous 14 de setembre al voltant de les onze.

En detall: La famosa que ha rebentat el programa Gran Hermano, i ha parlat del càsting de concursants que formarà part d'aquesta edició de famosos, ha estat Alba Carrillo. La model, durant temps, ha estat vinculada a Telecinco on ha participat en diversos programes i concursos de la cadena. A principis d'aquest any, però, va ser vetada i des de llavors la seva relació amb la cadena és horrible. "No ho penso veure perquè em sembla soporífer", ha començat dient Carrillo en un vídeo que ha penjat a les seves històries d'Instagram amb relació al càsting de concursants famosos que entraran a la casa de Gran Hermano. "Excepte alguna cosa que es podria considerar sorpresa, hi haurà gent que la veureu i us farà mandra perquè no paren de sortir tota l'estona", ha afegit, deixant clar que l'edició que està a punt d'estrenar-se, segons ella, és avorridíssima i no val gens la pena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alba Carrillo (@albacarrillooficial)

Per acabar: Alba Carrillo també ha parlat de com serà la casa de Gran Hermano, que des de Telecinco han dit durant aquestes últimes setmanes que la casa ha estat completament reformada i serà molt impactant. "Com passa sempre, entraran els concursants i la casa estarà a mig pintar i les parets s'acabaran d'assecar amb els concursants dins". Es pot dir més alt però no més clar: una merda.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco