La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Sofía Suescun amb roba interior transparent que deixa veure més enllà: "No sabia que..."

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La que va ser col·laboradora de Telecinco puja moltíssim la temperatura a les xarxes socials amb unes imatges que no paren d'acumular comentaris.

Què sabem? Sofía Suescun, la que va ser guanyadora de realities com Gran Hermano o Supervivientes, a Telecinco, està en boca de tothom. El motiu no és altre que les imatges que ha compartit en el seu compte d'Instagram, on ha pujat molt la temperatura. Dues imatges per ser concrets que superen els 62.000 'm'agrada'. Les mostrem a continuació.

Què ha fet? Des de fa molt temps Sofía Suescun ja no surt a Telecinco. La jove ara viu centrada en la seva faceta com a influencer a les xarxes socials, on es passa els dies anunciant tota mena de productes i col·laborant amb diverses marques. I precisament anunciar una marca de roba interior és el que ha fet durant les últimes hores. Sofía Suescun ha presumit d'espatarrant físic i s'ha posat dos conjunts de roba interior de llenceria i transparents, que han revolucionat el seu compte d'Instagram. Un conjunt de color rosa clar i un altre de blau. Dos modelets íntims molt macos dels quals ha presumit a la cuina de la mansió que ostenta als afores de Madrid. Les imatges de Sofía Suescun són les següents:

En profunditat: Unes fotografies molt atrevides on Sofía Suescun declara la guerra a la censura d'Instagram deixant veure més del compte. Alguns dels comentaris dels seus seguidors han estat els següents: "Et bloquejaran per aquestes fotos", "Aquestes fotos no són per un perfil normal", "No deixes res a la imaginació", "Acabo de veure que portes un pírcing en el mugró" o "No et puguis tan amunt les tires de les calcetes".

Per acabar: En més d'una ocasió, Sofía Suescun s'ha mostrat molt crítica amb les lleis de censura a Instagram. I és que la xarxa social, varies vegades, ha borrat fotos seves per considerar que mostra més del compte. Una de les últimes vegades va ser a finals del 2019 quan, en motiu del Dia Internacional contra el Càncer de Mama, va publicar una foto on ensenyava els seus pits mentre gaudia d'un relaxant bany en el mar.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram