La Jungla
Maite i Begoña a 'Pesadilla en El Paraíso 2'
Foto: Maite i Begoña a 'Pesadilla en El Paraíso 2' | Telecinco
Televisió

Maite Galdeano imita Isabel Pantoja i Begoña Gutiérrez esclata: demanda la cantant

Barcelona.
Maite i Begoña a 'Pesadilla en El Paraíso 2'
Foto: Maite i Begoña a 'Pesadilla en El Paraíso 2' | Telecinco

La segona edició de Pesadilla en El Paraíso s’ha estrenat amb diverses polèmiques entre els concursants, de les quals destaquen la presència de Maite Galdeano i José Antonio Avilés. Al visionament de les imatges dels primers dies de convivència, s’ha pogut veure com les imitacions de Maite Galdeano a Isabel Pantoja han provocat incomoditat a Begoña Gutiérrez, qui va ser íntima amiga seva.

Context: Begoña Gutiérrez va ser mànager d’Isabel Pantoja i, fins i tot, va arribar a ser promotora seva a una gira de la cantant per diversos països. A finals del 2022, Gutiérrez va saltar a la fama per fer públic el final de la seva relació laboral i d’amistat amb la “tonadillera”.

  • La mànager reclama 150.000€ a Pantoja pels serveis que la cantant s’ha negat a pagar-li d’una gira americana.
  • Begoña ha anunciat una demanda per part dels seus advocats contra la cantant i, segons ella, espera una també de la cantant: “vull que em porti davant el jutge i determini qui té raó”.

Al detall: Maite Galdeano, d’entre els 10 concursants que formen la segona edició de Pesadilla en El Paraíso, ha destacat per les imitacions que fa de famosos. Concretament, les d’Isabel Pantoja han enfadat a Begoña Gutiérrez, que té una demanda interposada a la cantant: “Ha estat impossible mantenir-me aquests dies al marge, perquè els meus companys sempre han tingut a ‘I.P.’ en vena. I ja em nego”.

  • Gutiérrez ha explicat que la seva relació amb Kiko Rivera, quan va saltar “la moguda” entre mare i fill, va ser el que va finalitzar amb la relació entre mànager i cantant: “Ella em va bloquejar de tot”.
  • “I de la gira americana, que jo vaig gestionar, em vaig quedar fora. El meu 20% està firmat, però jo no ho veig”, ha explicat la que va ser promotora de Pantoja.
  • A més, Begoña ha afirmat que es va posar en contacte amb Agustín, el seu germà, però l’absència de resposta és el que ha provocat que interposi la demanda.

En profunditat: Begoña Gutiérrez no ha trigat a assenyalar al seu germà com a protagonista de “la moguda” que està tenint amb Isabel Pantoja.

  • Begoña ha confessat que continua tenint una bona visió de la cantant, a la que qualifica de “simpàtica” i “participativa”.
  • La mànager creu que “ha escollit un mal company de camí, el seu germà”. Tot i això, tampoc treu responsabilitat a la cantant: “... però ja som grans”. 
Categoria: La Jungla