La Jungla
Jordi González, presentador de 'D Corazón'
Foto: Jordi González, presentador de 'D Corazón' | TVE
Televisió

Jordi González, a la deriva a TVE: les audiències nefastes del seu programa

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Jordi González, presentador de 'D Corazón'
Foto: Jordi González, presentador de 'D Corazón' | TVE

Jordi González s'ha estrenat aquest mes de gener com a nou presentador de D Corazón a TVE, fent parella amb Anne Igartiburu. Però les audiències de les primeres setmanes no acompanyen, i els alarmes ja s'han encès a la televisió pública espanyola.

Què en sabem? TVE va decidir apostar per Jordi González pel nou format de Corazón després de la cancel·lació de La Plaza, el programa matinal del català que el passat mes d'octubre va ser retirat de la graella, després de vuit emissions, per males audiències. La seva nova aventura, ara amb Anne Igartiburu, va pel mateix camí.

En xifres: Durant el primer cap de setmana d'emissions, els dies 20 i 21 de gener, D Corazón de Jordi González va enregistrar unes audiències molt fluixes, amb un 6,1% i un 6,5% els dos dies (5,1% i 5,4% a Catalunya). El segon cap de setmana, l'ensorrada ha estat absoluta, amb un 5,4% diumenge dia 28 (i un 2,6% a Catalunya).

D'on venim? La setmana abans del canvi de format, Corazón va aconseguir diumenge 14 de gener un 8,4% de quota de pantalla a les llars espanyoles. És a dir, dos punts per sobre del cap de setmana següent, i tres per damunt de l'última entrega.

Categoria: La Jungla