La Jungla
María del Monte, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: María del Monte, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

María del Monte, família trencada: el seu nebot famós, detingut per atracar casa seva

Barcelona.
Actualitzat: Dilluns, 12 de febrer de 2024. 13:31
Temps de lectura: 2 minuts
María del Monte, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: María del Monte, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

María del Monte està passant un moment persona molt delicat, després de la detenció, aquest cap de setmana, del seu nebot Antonio Tejado. La policia creu que està al darrere del robatori a casa de la cantant l'estiu passat.

Què en sabem? Antonio Tejado, famós per la seva participació en programes de Telecinco, va ser detingut divendres 9 de febrer a Sevilla en el marc d'un operatiu contra una banda especialitzada en el robatori en habitatges. En total hi ha vuit detinguts, i la policia espanyola tracta de determinar ara si tots ells estarien involucrats en els assalts a cases de famosos en els últims mesos, com Sergio Ramos i Pilar Rubio o la mateixa María del Monte, tieta del detingut Tejado.

En detall: Després de passar a disposició judicial aquest dilluns, Tejado ha estat enviat a presó com a autor intel·lectual de l'atractament a casa de la seva tieta. El jutge creu que hi ha indicis que ell hauria estat l'encarregat de subministrar tota la informació a la resta de membres de la banda. 

D'on venim? El mes d'agost de 2023, María del Monte va viure un dels seus pitjors malsons amb l'atracament a casa seva. Va passar de nit, mentre la cantant i la seva dona Inmaculada Casal dormien. Cinc encaputxats van irrompre al domicili i van robar diners en efectiu i joies. Un shock per la parella, que més tard va explicar públicament que havia estat una experiència traumàtica.

Què diu María del Monte? En les últimes hores, María del Monte ha trencat el silenci sobre la detenció del seu nebot. "Confio plenament en la Justícia, però també cal creure en la presumpció d'innocència. No soc qui per sospitar de ningú", ha apuntat sobre la suposada implicació d'Antonio Tejado en la trama. Tot i això, la cantant ha volgut destacar: "No és un bon moment. El més important és que vam patir molt".