La Jungla
Sergio Ramos i Pilar Rubio, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Sergio Ramos i Pilar Rubio, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Assalten la casa de Sergio Ramos i Pilar Rubio amb els fills petits dins

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Sergio Ramos i Pilar Rubio, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Sergio Ramos i Pilar Rubio, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Sergio Ramos i Pilar Rubio han estat víctimes d'un assalt a la seva casa de Sevilla. A l'interior hi havia els quatre fills del matrimoni i les seves mainaderes, mentre que el futbolista i la seva dona eren fora.

Què en sabem? La Guàrdia Civil investiga el robatori a casa dels Ramos Rubio el passat dimecres 20 de setembre al domicili que comparteixen a Bollullos de la Mitación, a la província de Sevilla. Els fets van passar mentre el futbolista era a l'estadi Sánchez Pizjuán disputant el partit de Champions entre el Sevilla i el Lens.

En detall: Segons ha avançat el diari ABC, el robatori es va produir mentre els quatre fills menors de Sergio Ramos i Pilar Rubio eren a casa amb les seves cuidadores, tot i que afortunadament ningú no va patir danys personals.

A més, en la fase d'investigació del cas la policia judicial ha pogut saber que els lladres es van endur rellotges de luxe, joies, roba de marca i una quantitat indeterminada de diners en efectiu.

Un altre apunt: El domicili on ha passat tot es troba a la finca de La Alegría, que és on Sergio Ramos i Pilar Rubio van fer el banquet de bodes el 2012 després del seu espectacular casament a la Catedral de Sevilla.

Categoria: La Jungla