La Jungla
Enrique López, quan va concursar a 'First Dates'
Foto: Enrique López, quan va concursar a 'First Dates' | Cuatro
Televisió

Troben mort un concursant de 'First Dates', fill d'una expolítica municipal del PP

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Enrique López, quan va concursar a 'First Dates'
Foto: Enrique López, quan va concursar a 'First Dates' | Cuatro

Enrique López, solter de First Dates, va desaparèixer durant la matinada del 14 al 15 de setembre a Conca. Deu dies més tard, han localitzat el seu cadàver. Era fill d'una exregidora del PP a l'Ajuntament d'Hellín (Albacete), Rosa Pilar Sáez.

Què en sabem? Segons diversos mitjans locals, Enrique López –de 22 anys– va desaparèixer en una zona coneguda com el Mirador de Camilo José Cela de la ciutat. Després de diversos dies de recerca, el seu cos sense vida ha aparegut en un altre indret conegut com els Miradors de la Ronda del Xúquer de Conca.

D'on venim? El novembre de 2021, Enrique López es va presentar a First Dates de Cuatro amb el seu sobrenom Kike. En aquell moment tenia 20 anys i estudiava art dramàtic. Va assegurar que s'identificava amb Verónica Forqué fent de Kika, perquè era molt enamoradís com ella.

A més, demanava un noi "modernet, artista, ionqui i macarra" abans d'afegir: "No vull un cayetano, vull un antifa". Unes paraules per les quals va assegurar que la mare es pujaria per les parets.

Un altre apunt: El programa va triar un estudiant de química per en Kike, i la cita va anar prou bé. Fins al punt que van decidir continuar coneixent-se fora del programa i veure on els portava una segona cita.