La Jungla
Foto: | La Sexta
Televisió

Alfons Arús parla de les banyes de la seva dona amb el seu entrenador personal

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | La Sexta

Alfons Arús i la seva dona Angie Cárdenas, ara estan molt units i molt enamorats. Però no sempre ha estat així. Durant una època van estar separats perquè Angie va ser infidel a Alfons amb el seu entrenador personal, amb qui va tenir una aventura de la qual tots els mitjans de comunicació es van fer ressò.

Què sabem? Alfons Arús en el seu programa ha parlat de les infidelitats de parella. Un tema que ell coneix molt bé i l'ha viscut, per mala sort, en primera persona.

Què ha passat? Alfons Arús ha comentat un vídeo en el seu programa de La Sexta sobre infidelitats. Unes paraules amb les quals ha recordat les banyes que li va fer la seva dona. Angie Cárdenas, present a plató, s'ha mostrat incòmode i ha optat per no dir res al respecte.

En detall: Hans, el fill d'Alfons Arús, que també treballa en el programa amb els seus pares i altres germans, s'ha fet ressò d'un vídeo que circula per les xarxes socials. Un vídeo que descobreix com una dona està sent infidel al seu marit amb un altre home. Un vídeo que ha recordat moments no gaire agradables a Alfons Arús. "Això passa per presumir i per pujar contingut que no toca a les xarxes socials", ha començat dient el presentador català. "Si la dona no hagués estat infidel a la seva parella i TikTok no existís, tot aquest entramat no s'hauria descobert", ha afegit Arús.

Per acabar: Una situació que ha estat tensa. Les coses com són. I és que Angie Cárdenas, que també comenta tots els vídeos i temes que es tracten en el programa matinal de La Sexta, ha optat per quedar-se en silenci i no dir res, esperant que es canviés de tema per poder dir la seva.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: La Sexta