La Jungla
Foto: | La Sexta
Televisió

Alfons Arús carrega contra Shakira i li dedica aquestes dues dures paraules

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | La Sexta

Shakira ha tret una nova cançó, El Jefe, dedicada al pare de Gerard Piqué. Moltíssimes són les persones que s'han fet ressò de les paraules de la cantant i molts són els presentadors de televisió que han opinat sobre la seva última composició.

Què sabem? El català Alfons Arús no s'ha mossegat la llengua i ha parlat de la nova cançó de Shakira. Ho ha fet en el seu programa matinal de La Sexta, on li ha dedicat dues dures paraules.

Què ha passat? La cançó que ha publicat Shakira durant les últimes hores no ha deixat indiferent a ningú. Una cançó on la lletra va dedicada a la cuidadora dels fills que tenia a Barcelona amb Gerard Piqué, i també al pare de Piqué. Shakira arriba a desitjar-li la mort.

En detall: Alfons Arús s'ha fet ressò de les paraules de la cantant. El presentador català de La Sexta li ha dedicat dues dures paraules. Arús parlant de Shakira ha dit que és una persona que està "obsessionada" i "alienada". Un tema musical que, a jutjar per les seves paraules, no agrada a Alfons Arús. Tot i que la cançó no para d'acumular reproduccions a les diferents plataformes.

A més: Alfons Arús també ha dit que Shakira hauria de tenir una mica de cura cap als seus fills i procurar el seu bé. "Entre les parelles hi hauria d'haver una bona sintonia per l'estabilitat dels més petits. Ara, si tu vas fent cançons d'aquesta mena està tot perdut", ha dit.

Per acabar: En el programa d'Arús també han explicat que l'entorn de Gerard Piqué està que treu fum amb Shakira i la seva última cançó. Sembla que els amics de Piqué es refereixen a la colombiana com una persona "mesquina" per arribar a desitjar la mort del qui va ser el seu sogre, que no s'ha quedat de braços plegats i ha reaccionat a la cançó d'una manera molt particular.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira