La Jungla
Foto: | La Sexta
Televisió

Alfons Arús dispara contra Shakira: diu que és una aprofitada i que no interessa

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | La Sexta

El presentador català de La Sexta, Alfons Arús, no es mossega la llengua i carrega durament contra la cantant Shakira, separada de Gerard Piqué amb qui té dos fills, Milan i Sasha.

Què sabem? El presentador, durant el matí 14 de setembre, ha dedicat unes fortes paraules a la cantant Shakira, després de la seva actuació de deu minuts en els premis MTV, que es van celebrar la nit del dia 12 de setembre a Nova Jersey, en els Estats Units.

Què ha passat? Alfons Arús s'ha mostrat més clar que mai i en el seu programa, una vegada més, ha dit el que pensa sense pèls a la llengua. Aquesta no és la primera vegada que el presentador ataca a cares conegudes. Fa uns mesos ho va fer amb Tamara Falcó, demostrant que no li cau massa bé.

En detall: Alfons Arús ha dit que Shakira ha sabut treure partit de la seva separació amb Piqué i que ho ha rendibilitzat tot moltíssim per fer un negoci i treure'n diners. "Si no arriba a ser pel divorci amb Gerard Piqué no parlaríem d'ella ni un 1%", ha començat dient contra la colombiana. "L'interès de Shakira és que torna a ser una dona soltera", ha dit Arús, traient importància a tota la seva carrera musical.

Per acabar: Arús també ha fet referència a l'actuació que Shakira va fer en els premis MTV. Una actuació molt comentada i aplaudida que va durar fins a deu minuts. La cantant va repassar alguns dels seus temes més coneguts, entre ells la cançó que va fer amb Bizarrap contra Piqué i Clara Chía. "Hi ha hagut una sobre dimensió. Crec que la seva actuació va ser una actuació més de la gala", ha afirmat, deixant clar que pel seu punt de vista tampoc va ser tan espectacular com la gent comenta.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira