La Jungla
Bruce Willis i Emma Heming en una imatge recent
Foto: Bruce Willis i Emma Heming en una imatge recent | Instagram / @emmahemingwillis
Famosos

La dona de Bruce Willis esclata contra els mitjans: "No tot és dolor, hi ha espai per a l'alegria"

Barcelona.
Actualitzat: Dimecres, 6 de març de 2024. 10:31
Temps de lectura: 2 minuts
Bruce Willis i Emma Heming en una imatge recent
Foto: Bruce Willis i Emma Heming en una imatge recent | Instagram / @emmahemingwillis

"La meva experiència diu que dues coses poden ser certes i existir al mateix temps. Dol i amor profund. Tristesa i connexió profunda. Trauma i resiliència". Així comença el missatge que Emma Heming ha publicat a Instagram on demana el màxim respecte pel seu home, l'actor Bruce Willis, afectat per una demència frontotemporal i que està reclòs a casa seva, envoltat de la família.

Per què és important? La intervenció de Heming és emotiva però, sobretot, reivindicativa perquè és un dard que vol fer diana en la premsa i els mitjans de comunicació, per la manera com estan tractant la malaltia que pateix el protagonista de pel·lícules com 'Jungla de cristal', '12 monos' o 'El Quinto elemento'. 

Què en sabem? La demència aguda que pateix l'actor es tradueix en pèrdua de memòria, afàsia i un greu trastorn del llenguatge que li impedeix comunicar-se amb normalitat. 

  • L'actriu, model i emprenedora, cansada de l'assetjament de la premsa, demana la màxima sensibilitat envers la seva parella, a qui acompanya i dona suport en tot moment. 
  • Heming ha esclatat tipa dels titulars que exageren premeditadament sobre l'estat de salut físic i mental del seu marit: "No tot és dolor i tristesa en el dia a dia de Bruce Willis, hi ha espai per a l'alegria", afirma. 

Què ha dit? Heming ha estat molt crítica amb "la bogeria de titulars i històries descabellades" que es publiquen als mitjans de comunicació. 

  • Ha demanat als professionals de la informació i l'entreteniment "educar-se adequadament sobre les malalties neurocognitives" i diposar almenys d'"una consciència bàsica sobre demència per tenir cura del que s'està oferint al públic". 
  • "Sincerament, crec que una part del problema té a veure amb el clickbait, amb com disposem només d'una fracció de segon per captar la informació", ha lamentat l'actriu. 
  • I ha conclòs amb una última petició: "A qui pugui interessar, tingueu en compte com contextualitzeu les vostres històries sobre demència envers al públic i aprofundiu".

Context. Bruce Willis es va haver de retirar del món de la interpretació des que, fa poc més de dos anys, se li va diagnosticar la malaltia.

  • L'actor està patint un deteriorament molt ràpid i el seu estat de salut cada cop és més delicat.
  • La família s'esforça perquè aquesta estrella de Hollywood continuï brillant cada dia, encara que estigui retirat de la vida pública, i "només" acompanyat pel nucli familiar i amics més íntims.