La Jungla
Santi Vaca Narvaja, als Premis Goya 2024
Foto: Santi Vaca Narvaja, als Premis Goya 2024 | Instagram
Famosos

Santi Vaca Narvaja, l'actor de 'La sociedad de la nieve' que viu a Barcelona amb la nòvia i està aprenent català

Barcelona.
Actualitzat: Dimarts, 13 de febrer de 2024. 12:50
Temps de lectura: 2 minuts
Santi Vaca Narvaja, als Premis Goya 2024
Foto: Santi Vaca Narvaja, als Premis Goya 2024 | Instagram

Santi Vaca Narvaja ha passat uns dies d'activitat frenètica, seguint cadascuna de les gales de premis als quals ha estat nominada La sociedad de la nieve. Després dels Feroz, els Gaudí i els Goya, la propera parada del film de J.A. Bayona són els Premis Oscar.

Què en sabem? Santi Vaca Narvaja, actor de 25 anys nascut a la ciutat argentina de Córdoba, va arribar a Barcelona per viure-hi dos mesos durant la pandèmia. Després va anar a parar a Sierra Nevada, Madrid, va tornar a l'Argentina, Uruguai... i finalment s'ha instal·lat a Catalunya des de fa més d'un any.

En detall: En aquest temps, entre rodatge i rodatge ha tingut temps d'aprendre una mica de català, tal com va demostrar a la gala dels Premis Gaudí el passat 4 de febrer. "Bona nit a tothom, encara estic aprenent català. No el parlo molt bé però ho intento", va arrancar el seu discurs quan recollia el guardó a la millor pel·lícula europea per La sociedad de la nieve.

A més, Santi Vaca Narvaja viu a Barcelona amb la seva nòvia Guillermina, que és argentina com ell, i que es dedica a la producció audiovisual. Les fotos de la parella inunden les seves xarxes socials.

Per acabar: Santi Vaca Narvaja acompanya al repartiment de La sociedad de la nieve el premiat Matías Recalt, que va ser als Goya amb la nòvia, i Enzo Vogrincic, de qui es diu que podria tenir més que una amistat amb Aitana. A la cerimònia de dissabte a Valladolid tampoc no podia faltar J.A. Bayona, que es va fondre en un petó de pel·lícula amb el seu nòvio Alejandro Navas quan va guanyar el guardó a millor director.

Categoria: La Jungla