La Jungla
Lorena Castell, en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Lorena Castell, en una foto de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

La catalana Lorena Castell, l'ànima de la festa post Oscar a Los Angeles

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Lorena Castell, en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Lorena Castell, en una foto de les seves xarxes socials | Instagram

Malgrat que no hi va haver cap premi Oscar amb accent català, ni per La societat de la neu ni per Robot Dreams, els equips de les dues pel·lícules van ser a la festa del restaurant Teleferic Barcelona de Los Angeles, on també hi havia famosos com Lorena Castell.

Què en sabem? Segons ha pogut saber la revista Lecturas, que ha tingut accés a tot el que va passar diumenge a la nit, Lorena Castell va ser l'ànima de la festa posterior als Oscar. Fins al punt que ella mateixa n'ha fet broma a xarxes socials, assegurant que aviat publicarà totes les fotos de la celebració amb aires barcelonins a Califòrnia.

En detall: La festa va comptar amb 850 convidats VIP, entre els quals hi havia també –més enllà de la Lorena Castell– Paz Padilla i la seva filla Anna Ferrer, Álvaro Morte, Begoña Vargas i el nòvio Andrés Ceballos, Toni Mir... i els grans protagonistes de la nit, J.A. Bayona amb la família i l'elenc complet de La societat de la neu; i Pablo Berger amb l'equip de Robot Dreams.

A més, els convidats van poder degustar el menú amb pernil ibèric, formatges manxecs, ostres, ostres, gambes, pop, croquetes i empanades, entre d'altres, amb unes postres també exquisides a base de xurros amb Nutella.

Categoria: La Jungla