La Jungla
Ares Teixidó, Anna Senan, Iker Montero i Cristina Brondo a la festa en pijama
Foto: Ares Teixidó, Anna Senan, Iker Montero i Cristina Brondo a la festa en pijama | Instagram
Famosos

Octavi Pujades, Ares Teixidó i Juanjo Puigcorbé, a la festa de famosos en pijama en un hotel de Barcelona

Barcelona.
Actualitzat: Dimecres, 13 de març de 2024. 11:59
Temps de lectura: 1 minut
Ares Teixidó, Anna Senan, Iker Montero i Cristina Brondo a la festa en pijama
Foto: Ares Teixidó, Anna Senan, Iker Montero i Cristina Brondo a la festa en pijama | Instagram

Festa en pijama per seguir els Oscar. Aquesta ha estat l'aposta de l'Hotel Sofia de Barcelona per diumenge a la nit, que ha reunit una desena de famosos que volien seguir l'entrega de premis en directe.

Què en sabem? En un gran sofà, davant d'una televisió i amb menú tancat per sopar, deu famosos han seguit en pijama la nit dels Oscar en una de les sales de l'hotel, a l'avinguda Diagonal de Barcelona. Una festa que tots ells han compartit a través de les xarxes socials, així com el mateix compte de l'establiment.

Qui hi havia? La desena de famosos que han acceptat la invitació de l'Hotel Sofia per la seva festa 'Oscars en pijama' són Octavi Pujades i la seva nòvia Anna Senan, Ares Teixidó, Juanjo Puigcorbé, Júlia Creus, Macarena Gómez, Carles Almagro, Lola Marceli, Iker Montero i Cristina Brondo.

A més de la festa amb els pijames, la cuina de l'hotel ha preparat un menú que incloïa carxofes amb romesco, nems de tataki de vedella amb verdures i menta, tartar de salmó amb ou ferrat de codorniu i patata palla.

Per acabar: Una altra catalana també ha estat notícia als Oscar, en el seu cas perquè ha anat a la festa posterior a la cerimònia. És la Judit Mascó, convidada per una marca de cremes a la festa exclusiva de Vanity Fair, on s'ha deixat veure amb un espectacular vestit vermell grana.