La Jungla
Sira Martínez, al Metro de Barcelona
Foto: Sira Martínez, al Metro de Barcelona | Instagram
Influencers

Sira Martínez, filla de Luis Enrique, enxampada a l'L1 del Metro de Barcelona: 'outfit' moníssim i econòmic

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Sira Martínez, al Metro de Barcelona
Foto: Sira Martínez, al Metro de Barcelona | Instagram

Sira Martínez agafa el Metro de Barcelona com una ciutadana més, i en els últims dies s'ha deixat veure a l'L1 fent-se fotos per la popular marca de roba femenina Brownie.

Què en sabem? A través d'Instagram, la filla de Luis Enrique ha compartit les imatges de la seva col·laboració pagada amb Brownie. Les fotos són a l'andana de l'estació d'Espanya de l'L1 del Metro. Samarreta, camisa i texans per un preu total de 137,70 euros.

En detall: Sira Martínez promociona una samarreta blanca de màniga curta i coll rodó a contrast de color blau, amb el logo de la marca a la zona frontal que val 25,90 euros; una camisa bàsica blanca de cotó amb botons per 45,90 euros i uns texans acampanats amb tall lateral per 65,90 euros.

Un altre apunt: Mentre la filla de Luis Enrique triomfa com a influencer promocionant roba, una altra hereva d'un altre exentrenador del Barça segueix amb èxit el mateix camí, Maria Guardiola. La filla de Pep Guardiola promocionava fa pocs dies roba d'esquí d'una marca de luxe amb unes fotos increïbles als Alps.