La Jungla
Maria Guardiola, a la neu
Foto: Maria Guardiola, a la neu | Instagram
Influencers

Maria Guardiola, 'outfit' moníssim i caríssim per anar a esquiar: xifra astronòmica

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Maria Guardiola, a la neu
Foto: Maria Guardiola, a la neu | Instagram

Maria Guardiola ha marxat uns dies a Suïssa per desconnectar, unes vacances a la neu gaudint dels paisatges dels Alps que han omplert de fotos el seu perfil d'Instagram, on també llueix el sou outfit ideal per anar a esquiar.

Què en sabem? En dues publicacions al seu compte d'Instagram, Maria Guardiola ha compartit les imatges del look ideal per anar a esquiar. Jaqueta bicolor blanca i negra amb un disseny de quadradets, coll obert i dues butxaques grans a la zona frontal i pantalons negres tèrmics arrapats i acampanats amb un cinturó de clip. 

En detall: El conjunt que promociona Maria Guardiola al seu Instagram és de la marca francesa de roba de luxe d'esquí Perfect Moment. No és apte per totes les butxaques. Al web de la firma de moda, jaqueta i pantalons valen 1.300 euros en total.

A més, Maria Guardiola viu la seva nova vida enfocada totalment a fer d'influencer de moda, després d'haver-se graduat l'estiu passat a l'Institut Marangoni de la London School of Fashion and Design on estudiava. La filla gran de Pep Guardiola confirma així que ha tret de la mare l'interès per la moda. Cal recordar que Cristina Serra, la dona de l'entrenador del Manchester City, és la fundadora de la firma de roba de luxe Serra Claret, amb botigues a Barcelona i Manresa.