La Jungla
Laura Escanes, abraçada a Roberto Leal en el seu retorn a 'El Desafío'
Foto: Laura Escanes, abraçada a Roberto Leal en el seu retorn a 'El Desafío' | Antena 3
Influencers

Laura Escanes i el seu ex Álvaro de Luna, retrobament inesperat i comentadíssim a la televisió

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Laura Escanes, abraçada a Roberto Leal en el seu retorn a 'El Desafío'
Foto: Laura Escanes, abraçada a Roberto Leal en el seu retorn a 'El Desafío' | Antena 3

Laura Escanes i Álvaro de Luna han estat vistos junts de nou aquest cap de setmana a la televisió. Un retrobament del tot inesperat per l'audiència, però que ells fa un any que sabien que passaria, perquè estava gravat mesos abans de la seva ruptura.

Què en sabem? El programa d'El Desafío de divendres va comptar amb Laura Escanes de convidada a jurat, que també hi va anar pe realitzar una prova; i amb Álvaro de Luna acompanyant un dels concursants per tocar l'ukelele. Una aparició estelar que van fer en parella fa tot just un any, i que s'ha emès quan ja no estan junts.

En detall: Els espectadors van poder veure Escanes i el seu exnòvio encara enamorats, amb mirades de complicitat i comentaris d'altres concursants sobre la seva relació, com les vegades que Mario Vaquerizo es referia a Álvaro de Luna com "el marit" de la influencer.

Què diu? Després de veure la gran quantitat de reaccions que hi havia a les xarxes socials pel retrobament televisat i en diferit de l'exparella, Escanes no ha pogut evitar pronunciar-se. "No sabeu l'emoció d'estar aquí. Em moria de ganes que poguéssiu viure-ho amb mi. Han canviat algunes coses a la meva vida des que es va gravar l'any passat, però la sensació de tornar a casa no canvia", ha explicat la influencer de Barcelona.