La Jungla
Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Casa Reial

Bomba televisiva de l'any: Victoria Federica fitxa per Antena 3

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Victoria Federica fa definitivament el salt a la televisió. Ara que ha consolidat la seva carrera d'influencer, i que ha fet algunes incursions al món de la publicitat, la neboda de Felip VI ha fitxat per Antena 3 i serà la primera membre de la seva família a concursar en un programa de televisió.

Què en sabem? Segons ha avançat aquest dimecres el diari ABC, Victoria Federica ha signat un contracte per participar en la pròxima edició del programa El Desafío d'Antena 3, de la productora de Pablo Motos, que s'emetrà a principis de 2025. Un fitxatge que es cou des de fa mesos i que ha implicat negociacions amb els alts càrrecs de 7 y Acción, la productora que també està darrere d'El Hormiguero.

En detall: Les gravacions per la pròxima temporada del programa començaran aquest divendres i ja comptaran amb la participació de Victoria Federica, que s'haurà d'enfrontar a reptes que inclouen el cant i el ball, conduir cotxes de forma extrema, enfilar-se a una torre de cadires o practicar apnea.

D'on venim? Les negociacions entre Victoria Federica i la productora de Pablo Motos van començar fa un any, amb la intenció que l'aristòcrata participés a l'actual edició del concurs. Però finalment no hi va haver acord. Tot i això, les converses van transcendir després que ella mateixa i membres de la productora com Jorge Ventosa compartissin fotos de la seva trobada a Eivissa amb concursants d'altres edicions com Adrián Lastra, Juan Betancourt o Marta Díaz.