La Jungla
Froilán i la seva mare, la infanta Elena, en una imatge d'arxiu
Foto: Froilán i la seva mare, la infanta Elena, en una imatge d'arxiu | EFE
Casa Reial

El drama de Froilán a Abu Dhabi: a l'atur i sense ingressos, demana ajuda

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Froilán i la seva mare, la infanta Elena, en una imatge d'arxiu
Foto: Froilán i la seva mare, la infanta Elena, en una imatge d'arxiu | EFE

Froilán no passa un bon moment a Abu Dhabi. Després de les seves queixes perquè no ha aconseguit un grup d'amics ni s'ha acomodat a la seva nova ciutat de residència, el gran dels Marichalar ha rebut un altre cop i s'ha quedat sense feina a la petroliera on l'havia endollat l'avi Joan Carles.

Què en sabem? Segons ha avançat El Confidencial Digital, Froilán va acabar fa setmanes el contracte que tenia a la petroliera dels Emirats on treballava, i ara es troba buscant feina. És per això que fins fa poc va passar unes llargues vacances a Madrid, on va manifestar que no estava del tot a gust a Abu Dhabi i que voldria tornar amb la família.

En detall: Segons el mateix mitjà, Joan Carles ja està tirant d'agenda per tornar a endollar Froilán en una altra empresa. El seu net preferit s'ha quedat sense ingressos i es queixa, així que l'avi intenta fer-lo content amb una feina a mida al sector empresarial àrab, on s'ha endinsat des que va deixar Espanya.

D'on venim? A principis de febrer es va destapar que Froilán havia tornat a Madrid per una estada llarga, tot i que en aquell moment es desconeixia que era perquè s'havia quedat sense feina. El fill gran de la infanta Elena es va deixar veure aleshores amb amics i una noia que podria ser la seva nova parella. A més, durant les seves vacances hauria manifestat la seva intenció de viatjar més sovint a Espanya perquè a Abu Dhabi se sent molt sol.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Monarquia Famosos