La Jungla
Felip VI, en una imatge d'arxiu
Foto: Felip VI, en una imatge d'arxiu | EFE
Casa Reial

Felip VI, enxampat de visita secreta a Catalunya: sense Letícia en una destinació de luxe

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Felip VI, en una imatge d'arxiu
Foto: Felip VI, en una imatge d'arxiu | EFE

Felip VI ha passat el cap de setmana a Catalunya. Una visita secreta que s'ha conegut després que fos enxampat en un restaurant, amb un grup d'amics i sense Letícia.

Què en sabem? Tal com ha avançat el diari Segre, Felip ha estat aquests dies a la Val d'Aran. El rei espanyol va viatjar divendres tot sol a Vielha, i allà va ser enxampat quan sopava amb amics al restaurant El Fogón del Valle. L'endemà, el monarca va ser vist dinant en un altre negoci del pla de Beret.

En detall: A través de les seves xarxes socials, El Fogón del Valle, on Felip va ser divendres a la nit, ha compartit una imatge del rei amb la dona que regenta el local. Aquesta és la cara de satisfacció del rei després de sopar.

A més, Felip VI ha passat el cap de setmana esquiant a Baqueira Beret, l'estació més exclusiva del Pirineu català, que és on la família reial espanyola hi té una casa cedida per empresaris de la zona des de fa 40 anys. És en aquest immoble de la Pleta de Beret, a Naut Aran, on el Cap de l'Estat ha passat aquests dies.

D'on venim? Aquesta és la primera visita de Felip VI a l'estació de Baqueira el 2024. L'últim cop que se sap que hi va ser és el febrer de 2023, fa exactament un any. Una visita no exempta de polèmica, perquè va coincidir amb la notícia de l'estada d'Iñaki Urdangarin i la seva nòvia Ainhoa Armentia en aquesta mateixa casa pocs dies abans.

Categoria: La Jungla