La Jungla
Carles Puyol, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Carles Puyol, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Carles Puyol, atrapat per la neu a la seva mansió andorrana: així obre camí per sortir al carrer

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Carles Puyol, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Carles Puyol, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Carles Puyol ha patit els efectes de la tempesta de neu que ha travessat Andorra en els últims dies, i que l'ha deixat atrapat. Per sortir al carrer, l'exfutbolista del Barça ha hagut de fer mans i mànigues per obrir camí a la sortida.

Què en sabem? A través del seu compte d'Instagram, Puyol ha mostrat els esforços que ha hagut de fer per treure la neu que bloquejava la porta de casa. "El meu gimnàs avui", ha escrit al seu perfil, juntament amb el vídeo on se'l veu netejar amb una pala.

D'on venim? Puyol va canviar fa dos anys Barcelona per la Massana, a tocar d'Andorra la Vella, on viu amb la família en una gran casa rural. Una vida molt més tranquil·la que la que tenia a la capital catalana, en un indret natural, on la seva dona Vanesa Lorenzo i ell estan criant les seves dues filles, Manuela i Maria.

En detall: La casa dels Puyol Lorenzo és una construcció rústica de pedra. Per dins és d'estil minimalista i amb acabats de fusta. Les habitacions, la cuina i el lavabo es poden veure en aquest article que Principal va publicar el febrer de 2024.

Categoria: La Jungla