La Jungla
Així és la casa de Carles Puyol i Vanesa Lorenzo a Andorra
Foto: Així és la casa de Carles Puyol i Vanesa Lorenzo a Andorra | Instagram
Famosos

FOTOS: Així és l'impressionant casalot de Carles Puyol i la seva dona a Andorra

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Així és la casa de Carles Puyol i Vanesa Lorenzo a Andorra
Foto: Així és la casa de Carles Puyol i Vanesa Lorenzo a Andorra | Instagram

Carles Puyol va deixar Barcelona fa dos anys per marxar a viure a Andorra amb la seva dona, la model Vanesa Lorenzo, i les seves dues filles, Manuela i Maria. Una vida molt més tranquil·la en un indret natural, del qual hi ha algunes fotos a les xarxes socials d'ella.

Què en sabem? A través d'Instagram, Vanesa Lorenzo ha compartit en els últims mesos algunes fotos on apareixen habitacions de la casa. Imatges de l'entrada a l'immoble, la cuina, el lavabo, l'habitació de matrimoni i les de les filles, que tots els seus seguidors han pogut veure i que el portal especialitzat El Mueble també té al seu catàleg.

En detall: La casa dels Puyol Lorenzo és una construcció rústica de pedra, tal com es pot veure a les fotos.

  • D'estil minimalista i amb acabats de fusta que són a totes les estances de la casa. Així es pot veure a les fotos de la cuina i el lavabo.
  • A l'habitació de l'exfutbolista del Barça i la seva dona destaca el llit amb llençols negres i les làmpades de la tauleta de nit que pengen del sostre. També les vistes al camp des de la finestra.
  • També es pot veure l'habitació d'una de les filles, la Manuela, amb el seu llit individual amb capçal i el seu nom estampat a la paret blanca.

A més, la casa de Carles Puyol és a la Massana, a tocar d'Andorra la Vella. La parella va instal·lar al país la seu de la seva empresa The Olyverse, que també compta amb Andrés Iniesta com un dels seus inversors. Es tracta d'un negoci relacionat amb la realitat virtual, criptomonedes i metavers, i és l'últim projecte empresarial de l'exfutbolista des que va deixar el Barça. Abans s'havia dedicat a fer de representant de futbolistes, i també a l'explotació de terrenys agrícoles que va heretar del seu pare, mort el 2006.

Categoria: La Jungla