La Jungla
Joana Sanz i Dani Alves, en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Joana Sanz i Dani Alves, en una foto de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Joana Sanz reacciona després de la sentència contra Alves: primeres paraules molt emprenyada

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Joana Sanz i Dani Alves, en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Joana Sanz i Dani Alves, en una foto de les seves xarxes socials | Instagram

Joana Sanz ja coneix la condemna al seu marit Dani Alves, sentenciat a quatre anys i mig de presó per violar una noia a la discoteca Sutton de Barcelona. L'endemà que el jutge dictaminés la pena, la model ha trencat el silenci i s'ha pronunciat molt enfadada a les seves xarxes socials.

Què en sabem? Aquest divendres a primera hora de la tarda, Joana Sanz ha publicat un vídeo que respon als comentaris que ha rebut a internet des que es coneix la sentència condemnatòria contra Dani Alves. Missatges on l'acusen de frívola per les seves fotos a Instagram com si no passés res. Lluny d'esquivar la polèmica, la dona de l'exfutbolista ha decidit passar a l'atac.

Què diu? Sanz assegura que dubtava si respondre o no als comentaris que l'ataquen, però finalment ha trencat el silenci per rebutjar els qualificatius de "frívola" o "niñata" que ha llegit en les últimes hores. "Per què? Perque estic treballant? Després, si no treballo, diuen que em paguen les factures o coses pitjors. La cosa és criticar, oi?", lamenta abans d'esclatar definitivament: "El que publico a xarxes no és el que sento 24/7. No us guieu per titulars malintencionats o tergiversats i treballeu, que la nevera no s'omple sola".

D'on venim? L'Audiència de Barcelona ha condemnat aquest dijous Dani Alves a quatre anys i sis mesos de presó. La sentència també dona a l'exfutbolista cinc de llibertat vigilada, nou anys d'ordre d'allunyament de la víctima i el pagament de 150.000 euros d'indemnització.