La Jungla
Mapi León i Ingrid Engen, en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Mapi León i Ingrid Engen, en una foto de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Mapi León i Ingrid Engen, enxampades a Ikea: mudança a la vista? Així és la casa on viuen ara

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Mapi León i Ingrid Engen, en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Mapi León i Ingrid Engen, en una foto de les seves xarxes socials | Instagram

Mapi León i Ingrid Engen continuen fent passos ferms en la seva relació de parella, una de les més mediàtiques del panorama de l'esport a Catalunya. Les dues viuen juntes a Barcelona, i ara podrien estar plantejant una reforma o fins i tot una mudança.

Què en sabem? Els últims dies, la parella de futbolistes s'ha sumat al trend d'Instagram de compartir un recopilatori de fotos del mes anterior. Del febrer, Mapi León i Ingrid Engen mostren entre d'altres la seva visita a Ikea, a la zona on es recullen els mobles abans de comprar-los i muntar-los juntes a casa.

En detall: León i Engen publiquen habitualment fotos de les estances de casa seva a les xarxes socials, així és com ens podem fer una idea de com és el pis. Parets blanques i parquet de color clar, amb una decoració minimalista. També té balcó i un terrat amb vistes de la ciutat. Aquí algunes de les imatges de casa seva, publicades als comptes d'Instagram de les dues.

D'on venim? Mapi León i Ingrid Engen són parella després d'haver-se conegut al vestidor del Barça, on la futbolista noruega va arribar el 2021. Amor a primera vista, que mesos més tard omplia portades amb el petó que es van fer les dues a l'Eurocopa de 2022. "Europetó", van titular aleshores molts mitjans esportius i la premsa del cor.

Categoria: La Jungla