La Jungla
Ricard Ustrell a Los Angeles
Foto: Ricard Ustrell a Los Angeles | Twitter
Famosos

Polèmica Ricard Ustrell: se'n va a cobrir els Oscar malgrat que TV3 hi té dos corresponsals

Barcelona.
Actualitzat: Dimecres, 13 de març de 2024. 11:59
Temps de lectura: 2 minuts
Ricard Ustrell a Los Angeles
Foto: Ricard Ustrell a Los Angeles | Twitter

Aquest dilluns, Ricard Ustrell fa El matí de Catalunya Ràdio des de Los Angeles. El presentador hi ha anat per fer un programa especial, aprofitant que diumenge van ser els Oscar. Una decisió que ha aixecat polseguera.

Què en sabem? Durant el cap de setmana, Catalunya Ràdio va publicar a xarxes socials les primeres imatges de Ricard Ustrell passejant per Los Angeles per anunciar programa especial. Però l'anunci va generar de seguida un munt de crítiques, especialment pel fet que la CCMA ja té dos corresponsals als EUA que podrien haver-ne fet la cobertura.

En detall: La CCMA ha renovat fa pocs anys els seus corresponsals als EUA, i allà hi té la Lídia Heredia (TV3) des de 2022 i el Francesc Garriga (Catalunya Ràdio) des de 2021. Per cert, aprofitant que Ustrell viatjava a Califòrnia, Garriga s'ha afegit aquest dilluns a fer el programa amb ell.

A més, aquesta no és la primera vegada que els viatges d'Ustrell per fer programes a TV3 o Catalunya Ràdio causen polèmica. Ja va passar quan va cobrir les eleccions dels EUA per Planta baixa, fent un directe amb un got de cafè a les mans, o quan va anar a Ucraïna en el primer any de guerra.

Un altre apunt: El líder absolut de la ràdio a Catalunya, Jordi Basté, també ha viatjat als EUA per fer programa especial sobre els Oscar, però en aquest cas la decisió de la privada RAC1 no ha generat la mateixa polèmica que sí que ha generat la pública Catalunya Ràdio.