La Jungla
Joel Joan hi torna contra TV3
Foto: Joel Joan hi torna contra TV3 | Catalunya Ràdio
Famosos

Joel Joan, visiblement molest i sense pèls a la llengua: "Flipo amb TV3"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Joel Joan hi torna contra TV3
Foto: Joel Joan hi torna contra TV3 | Catalunya Ràdio

Joel Joan hi torna contra TV3. L'actor i director s'ha assabentat que la televisió pública busca tres noves sitcoms per produir en els pròxims quatre anys, però no el convenç gens el concurs que s'ha obert per presentar projectes i així ho ha explicat en directe a Catalunya Ràdio.

Què en sabem? En una intervenció al programa Que no surti d'aquí, Joel Joan s'ha mostrat molest amb la forma com TV3 busca nous projectes per produir tres sèries. No ha tornat a treballar a la cadena des de fa set anys, quan va acabar la segona temporada d'El Crac. Tampoc no ha mostrat cap interès pel concurs, malgrat que se sap que en els darrers anys ha plantejat nous projectes que la direcció mai no ha comprat.

Què diu Joel Joan?

  • "Flipo que TV3 no vagi a buscar, com qualsevol empresa, el millor talent del país i el vulgui a la pantalla".
  • "Que s'hagin de fer concursos on, i aquí hi ha la gràcia de tot, hi ha un jurat que se suposa que en sap molt, més que els creadors del país junts, i et diu el que s'ha de fer i el que no", llança amb ironia.

D'on venim? En els últims mesos, Joel Joan ha lamentat més d'una vegada que TV3 no hagi comptat amb ell des de fa anys per fer noves sèries. Per això sorprenen per exemple declaracions com les de Sígfrid Gras fa poques setmanes, sobre un possible retorn de Plats bruts, sense haver tancat abans una proposta amb el seu creador. El novembre de 2022, el dramaturg va ser a 8tv i va lamentar públicament la manca de confiança de la cadena envers a ell.

Categoria: La Jungla