La Jungla
Rosa Oriol i Salvador Tous, amb el seu net Àlex Tous al cercle
Foto: Rosa Oriol i Salvador Tous, amb el seu net Àlex Tous al cercle | Tous | Instagram
Influencers

Així és l'hereu més mediàtic de l'imperi català Tous: tiktoker amb dues mares i habitual de TV3

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rosa Oriol i Salvador Tous, amb el seu net Àlex Tous al cercle
Foto: Rosa Oriol i Salvador Tous, amb el seu net Àlex Tous al cercle | Tous | Instagram

Més de 4.000 treballadors, repartits en 600 botigues a 53 països del món. Són algunes de les xifres de l'imperi Tous, sorgit fa 100 anys en una petita rellotgeria de Manresa i convertit en una de les grans marques de joies a escala mundial. Entre els seus hereus hi ha l'Àlex Tous, el net més mediàtic de Salvador Tous i Rosa Oriol.

Què en sabem? Nascut a la capital del Bages el 2003, Àlex Tous Pont (20) és el fill gran de la Laura Tous, consellera executiva de TOUS KAOS, i de Nina Pont, presidenta del Club de Bàsquet Femení Manresa, separades des de fa anys. Té una germana tres anys menor que ell, la Paula Tous Pont (17).

En detall: Molt discrets amb la seva vida privada, el matrimoni Tous Oriol ha vist com el seu net s'ha convertit en tota una estrella a internet, on mostra tots els aspectes del seu dia a dia. Només a TikTok, Àlex Tous acumula més de 185.000 seguidors; i a Instagram en té més de 25.000.

@alextouspont per si no us ha quedat clar, tinc dues mares vale? perque ho sapigueu hjshs #mums #quediuenquel ♬ sonido original - Alex Tous

A més, gràcies a la seva feina a xarxes socials, que l'ha convertit en un dels influencers que més creixen al panorama català, TV3 s'hi ha fixat i li ha donat feina de col·laborador en alguns dels espais d'EVA, la plataforma juvenil de 3Cat on apareix sovint.

Un altre apunt: Més enllà de la seva faceta d'influencer, Àlex Tous també ha obert camí al món de l'empresa, i es troba al darrere d'un projecte de moda amb la marca de roba Heaven&Hell BCN que promociona a Instagram.