La Jungla
Júlia Peguera, reportera del 'Tot es mou' de TV3
Foto: Júlia Peguera, reportera del 'Tot es mou' de TV3 | Instagram
Televisió

Parella sorpresa a TV3: dos joveníssims presentadors, de viatge romàntic a Lisboa

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Júlia Peguera, reportera del 'Tot es mou' de TV3
Foto: Júlia Peguera, reportera del 'Tot es mou' de TV3 | Instagram

L'amor pot sorgir en el lloc i el moment més inesperats, per exemple a la feina. Això és el que els ha passat a l'Enric Botella i la Júlia Peguera, reporters del Tot es mou de TV3 enxampats de viatge romàntic a Lisboa.

Què en sabem? Tal com ha avançat El Nacional, Botella i Peguera són la parella sorpresa de l'any a TV3. No se sap des de quan estan junts, però els reporters de l'Helena Garcia Melero fa mesos que comparteixen fotos junts a les seves xarxes socials. Les últimes, les del seu viatge en parella a la capital portuguesa.

En detall: Les fotos són de principis de gener, fa només un mes i mig. Enric Botella i Júlia Peguera van viatjar a Lisboa per donar la benvinguda al 2024 en parella, però aquesta no ha estat l'única escapada que han fet junts en els últims mesos. Sense anar més lluny, pocs dies abans de marxar a Portugal passejaven el seu amor per Madrid.

  • També hi ha fotos dels dos de cap de setmana a Tuixent, gaudint de dies d'estiu a l'Empordà o celebrant l'últim Sant Jordi junts.

Què diuen? A més de fotos, Enric Botella i Júlia Peguera també comparteixen missatges d'amor per escrit. "Els ulls amb què em mires", "quina sort haver coincidit en aquesta vida" i algun "t'estimo" són les frases que es poden llegir als seus perfils.

Qui són? Enric Botella té 34 anys i és del barri de Sants de Barcelona i treballa a TV3 després d'haver passat uns anys a Londres treballant per BBC News Mundo. Júlia Peguera és la filla del periodista esportiu Artur Peguera, va entrar a la televisió pública catalana el 2021 al Tabús de David Verdaguer i forma part de l'equip de Tot es mou des de 2022.

Categoria: La Jungla