La Jungla
David Verdaguer i Maria Rodríguez, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: David Verdaguer i Maria Rodríguez, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

David Verdaguer, tendra vida familiar: la seva dona actriu i la seva filla Lupe

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
David Verdaguer i Maria Rodríguez, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: David Verdaguer i Maria Rodríguez, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

David Verdaguer es troba en el seu moment més dolç, professionalment i personal. A la feina, perquè acaba de rebre els premis Gaudí i Goya per Saben aquell; i en el pla sentimental amb la seva dona Maria Rodríguez i la filla petita que tenen en comú.

Què en sabem? David Verdaguer i Maria Rodríguez es van conèixer al teatre, que és on ell va créixer com a artista abans de fer televisió i cinema. El 2017, la parella va tenir la seva primera filla, la petita Lupe, que aquest any farà set anys. Una experiència vital de la qual va sorgir un dels seus projectes artístics més especials.

En detall: Després que ella es quedés embarassada, la parella va decidir relatar el procés des que es van assabentar que serien pares fins que va néixer la nena en el film Els dies que vindran, que va obtenir tres Gaudí el 2020 per la millor pel·lícula en català, millor actriu per Maria Rodríguez i millor muntatge.

D'on venim? Més enllà de la dona i la filla, Verdaguer també ha parlat alguns cops dels seus orígens. Com a l'entrevista que va concedir el 2017 a Aisge, quan va explicar que no tenia referents artístics a casa de petit, perquè el pare era professor de ioga i la mare era comptable. Però el portaven al teatre els diumenges, i allà va descobrir la seva vocació.

Un altre apunt: En les últimes hores, David Verdaguer ha anunciat el seu fitxatge per TV3 per fer una nova sèrie, que suposa el seu retorn a la televisió pública, on es va fer famós per primer cop a Catalunya amb el seu paper de Bigoti TV al programa d'humor APM?. Després, l'actor de Malgrat de Mar ha tingut una carrera meteòrica primer amb sèries catalanes, com La sagrada família o Nit i dia, i més tard al cinema espanyol.

Categoria: La Jungla