La Jungla
Tania Tapia Díaz, a 'Planta baixa'
Foto: Tania Tapia Díaz, a 'Planta baixa' | TV3
Televisió

Famosa periodista de TV3 esclata d'orgull: la seva germana, nominada a un Premi Oscar

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Tania Tapia Díaz, a 'Planta baixa'
Foto: Tania Tapia Díaz, a 'Planta baixa' | TV3

El cinema català tindrà representació als Premis Oscar, que es faran el proper 11 de març a Los Angeles. Més enllà de La sociedad de la nieve, també està nominada Robot Dreams, el film d'animació de Pablo Berger que ha produït la germana d'una periodista de TV3.

Què en sabem? Aquest dilluns, Sandra Tapia Díaz, de la productora barcelonina Arcadia Motion, s'ha fet la foto de família amb tots els nominats dels Premis Oscar de 2024. Una instantània que ella mateixa ha compartit a les xarxes socials, i que ha repiulat amb orgull la seva germana, Tania Tapia Díaz, corresponsal a Madrid per El matí de Catalunya Ràdio i una de les cares de Planta baixa de TV3.

A més, aquest dissabte la Sandra Tapia Díaz pujava també a l'escenari de la Feria de Valladolid per recollir el premi Goya a la millor pel·lícula d'animació. Tota una fita que la seva germana també va voler immortalitzar a les xarxes: "No et puc estimar més. Felicitats a tot l'equip. Que tremolin els Oscar!". Missatge similar a la felicitació que va publicar quan van guanyar el Gaudí fa dues setmanes.

D'on venim? Des de la seva estrena el maig de 2023 al Festival de Cannes, Robot Dreams ha arrasat a les entregues de premis recollint estatuetes al Festival de Sitges, els Premis de Cinema Europeu, els Premis Feroz, els Premis Gaudí i els Premis Goya.