La Jungla
Victòria Luengo, aquest dijous a 'El Hormiguero'
Foto: Victòria Luengo, aquest dijous a 'El Hormiguero' | Antena 3
Famosos

Vicky Luengo, actriu de TV3, canvia de nom i diu com vol que la coneguin a partir d'ara

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Victòria Luengo, aquest dijous a 'El Hormiguero'
Foto: Victòria Luengo, aquest dijous a 'El Hormiguero' | Antena 3

Vicky Luengo ja no vol que l'anomenin així. L'actriu mallorquina de 33 anys, que durant tantes temporades va ser la Míriam de La Riera (TV3), ha decidit fer un canvi de nom artístic que expressi la seva maduresa.

Què en sabem? Vicky Luengo ha estat aquest dijous a El Hormiguero, i ha explicat els detalls del seu canvi de nom artístic. A partir d'ara, l'artista vol que l'anomenin amb el seu nom de naixement: Victòria Luengo, que és com li han dit sempre la família i els amics.

Què diu? Durant l'entrevista a Antena 3, l'actriu ho ha deixat molt clar: "Vull signar els meus treballs amb el meu nom real, Victòria. A poc a poc ho aconseguiré". Una idea que va expressar també fa poques setmanes a la Cadena SER: "Victòria em semblava nom de senyora, però ma mare, el meu germà i els amics sempre m'han dit així. Fins i tot la gent que em coneix des de fa menys temps. Tothom em diu Victòria, i públicament hauria de dir-me Victòria".

En detall: Malgrat que ha demanat expressament que a partir d'ara se l'anomeni Victòria, Pablo Motos va cometre l'error de compartir els cartells promocionals del programa amb el nom anterior de l'actriu de Palma, Vicky. En canvi, en la comunicació dels Premis Princesa de Girona 2024 concedits aquesta setmana, la intèrpret ha estat guardonada amb el seu nom complet: Victòria Luengo.

Categoria: La Jungla