La Jungla
Raquel Sans aquest dijous quan rep la sorpresa dels companys al TN
Foto: Raquel Sans aquest dijous quan rep la sorpresa dels companys al TN | TV3
Televisió

Raquel Sans, emocionada al TN de TV3: sorpresa en directe pels seus 5.000 programes

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Raquel Sans aquest dijous quan rep la sorpresa dels companys al TN
Foto: Raquel Sans aquest dijous quan rep la sorpresa dels companys al TN | TV3

Raquel Sans ha arribat aquest dijous als 5.000 programes fent el Telenotícies de TV3, tota una fita que l'ha convertit en la periodista que ha presentat més informatius de la història de la televisió pública catalana.

Què en sabem? Els 5.000 programes de la Raquel Sans són l'equivalent a 20 anys fent feina al Telenotícies. Després del programa de dijous al vespre, la presentadora ha rebut la sorpresa de l'equip en directe, ram de flors i aplaudiments de l'equip de redacció inclosos.

Què diu? Visiblement emocionada, Raquel Sans ha expressat que la sorpresa li ha fet "molta il·lusió". Després de veure les imatges del seu primer TN, dues dècades enrere, la presentadora ha explicat: "Em sembla impossible, això és un viatge de cada dia. He gaudit al màxim, també he patit, però he crescut cada dia al costat d'una redacció immensa i generosa". Finalment, ha tingut paraules d'agraïment pels companys i l'audiència: "També gràcies a la confiança i l'afecte dels espectadors, portem molts anys junts. Només puc estar sorpresa i eternament agraïda".

D'on venim? Raquel Sans es va estrenar fent el Telenotícies matí l'any 2000, després va saltar a Catalunya Ràdio i va tornar als informatius de TV3 per fer l'edició del migdia entre 2002 i 2006. A partir d'aquell any, Sans va passar a fer el Telenotícies vespre amb Ramon Pellicer. A més, en el període 2014-2017 va ser la corresponsal a Washington DC, i el setembre de 2017 es va reincorporar a la redacció de Sant Joan Despí per tornar a agafar les regnes de presentadora.

Categoria: La Jungla