La Jungla
Núria Solé, presentadora del 'Telenotícies Comarques' a 'Al Cotxe!'
Foto: Núria Solé, presentadora del 'Telenotícies Comarques' a 'Al Cotxe!' | TV3
Televisió

Núria Solé, molt emotiva a TV3: així són el seu marit Miquel i els fills, pares i germans

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Núria Solé, presentadora del 'Telenotícies Comarques' a 'Al Cotxe!'
Foto: Núria Solé, presentadora del 'Telenotícies Comarques' a 'Al Cotxe!' | TV3

Núria Solé ha estat l'última convidada de l'Eloi Vila Al Cotxe! de TV3, on s'ha obert en canal per parlar també de la seva vida privada, en concret de la seva faceta familiar quan surt de la feina al Telenotícies Comarques i marxa a casa.

Què en sabem? Durant la seva entrevista amb Eloi Vila, la periodista tarragonina de 46 anys ha parlat del seu marit Miquel i els seus fills, els petits Arlet i Pol. El marit va estudiar Periodisme com ella, però no s'hi dedica i té una empresa. Diu que és molt esportista i que van junts a fer ruta per la muntanya.

A més, Núria Solé també ha parlat dels seus pares i els germans. És la germana mitjana d'una família amb tres germans, els altres dos són nois, enginyers de camins. També és l'única periodista de la família. El pare, ja jubilat, era enòleg; i la mare, igualment retirada, havia estat mestra.

  • Quan eren petits, els pares els van dur a viatjar per tot el món. Junts van conèixer Austràlia, el Japó, la Xina, els EUA... Guarda molt bons records d'aquella època, i ja pensa a viatjar amb els seus dos fills quan creixin una mica.

Què diu? Aquesta no és la primera vegada que la presentadora del Telenotícies Comarques parla de la seva vida privada a la televisió. El desembre de 2023, Solé va revelar a La Marató de TV3 que havia passat dos embarassos de risc amb els seus fills. Així ho ha recordat Al Cotxe!:

  • "Vaig tenir preeclàmpsia amb l'Arlet, que fa que pugi la tensió i que fallin els òrgans vitals. Abans moltes dones morien d'això durant el part"
  • "És una mica delicat. Vaig parir i em van treure la meva filla de seguida perquè em va pujar la pressió i em van baixar a l'UCI. Vaig estar allà tres dies"
  • "Tots aquells dies vaig estar separada de la meva filla. Feia nou mesos que esperava aquell moment, i estava allà com si m'haguessin operat. Va ser molt dur"
  • "Amb el Pol, que té cinc anys, el part va anar bé però me'l van avançar per evitar un nou capítol de preeclàmpsia. Quan el van treure, li va quedar líquid amniòtic als pulmons i va estar a l'UCI de Vall d'Hebron"
  • "Vaig estar deu dies tancada amb el meu fill a sobre i van ser moments difícils"

D'on venim? Núria Solé es va estrenar a TV3 el 2001, quan tenia només 24 anys. La presentadora hi ha dedicat pràcticament tota la seva vida professional. Abans però va començar a la ràdio fent feina a Cadena SER. Un cop va entrar a la televisió pública, va passar de fer l'Info K i el 324, a presentar Els Matins, el Telenotícies durant una dècada i des de 2017 el Telenotícies Comarques.

Categoria: La Jungla