La Jungla
Imatge promocional de la sèrie ''Polseres Vermelles
Foto: Imatge promocional de la sèrie ''Polseres Vermelles | ccma.cat
Actors

Estrella infantil de TV3, impacta: "Als nens petits amb èxit se'ls trenca la mirada"

Temps de lectura: 2 minuts
Imatge promocional de la sèrie ''Polseres Vermelles
Foto: Imatge promocional de la sèrie ''Polseres Vermelles | ccma.cat

Li va arribar l'èxit de ben petit i ha hagut d'aprendre a gestionar la popularitat amb el temps. Sigui com sigui, l'actor Marc Balaguer ha exhibit maduresa a l'entrevista al 'Tot es Mou' de TV3 aquest dimecres. 

Què en sabem? El Marc va interpretar el Toni de "Polseres vermelles", la sèrie de TV3, d'Albert Espinosa, ambientada en un hospital i que a tothom va deixar empremta. 

  • Aquell nen és ara tot un artista capaç d'assumir la dificultat que implica interpretar un monòleg en solitari.
  • El podem veure a 'Jump', l'espectacle que representa al teatre Tantarantana i que, més que un monòleg, és pot definir com un relat autobiogràfic on Manel Balaguer dona al públic la clau del seu interior i de totes les emocions viscudes. 
  • Si a l'entrevista amb l'Helena García Melero ha brillat, ens podem imaginar del que pot ser capaç dalt l'escenari. 

Què ha dit? L'actor ha parlat sobre les conseqüències que pot tenir que la fama t'agafi tan aviat.

  • El Marc ha volgut recordar una conversa que va tenir amb un director amb qui ha treballat: "Parlava amb el Xavi Boixeda, que em deia: els nens petits que treballen de tan joves i que tenen aquest èxit tan ràpid i tan d'hora... se'ls trenca la mirada".
  • "No sé si hi estic d'acord però sí que és veritat que hi ha alguna cosa que canvia. És un punt d'inflexió a la teva vida", ha admès. 
  • Ha reconegut que tots els actors de 'Polseres vermelles' van haver de passar per un procés similiar: "Tots hem viscut aquest èxit prematur en l'edat que t'estàs construint. Hem parlat amb el Nil (Cardoner) sobre com no vam poder desenvolupar eines de comunicació i de relacionar-te amb la gent perquè tothom et ve, tothom vol ser amic teu". 

Tot i això, admet que ha estat capaç de superar-ho: "Amb els anys descobreixes que, ostres!, això de l'adolescència no ho has desenvolupat i anys després ho comences a desenvolupar".

Si en voleu saber més, el podeu anar a veure al teatre

Sinopsi de l'espectacle: "JUMP és un diàleg intern entre la fantasia ingènua d’aquell nen que ho tenia tot per fer, i la maduresa frustrant d’un jove que no pot escapar de l’èxit del seu passat. Marc Balaguer puja a l’escenari per obrir-se en canal en aquesta autoficció, posant-se a la pell d’aquell nen petit que tots portem dins i que es jugava l’èxit del seu futur a la classe d’educació física amb la prova atlètica més injusta de la història: saltar el plínton". 

Categoria: La Jungla