La Jungla
Jair Domínguez i Neus Rossell, al videoclip de Lildami
Foto: Jair Domínguez i Neus Rossell, al videoclip de Lildami | YouTube
Famosos

Jair Domínguez, Marc Ribas i altres famosos al nou videoclip de Lildami: tots els detalls

Barcelona.
Actualitzat: Dilluns, 26 de febrer de 2024. 18:37
Temps de lectura: 1 minut
Jair Domínguez i Neus Rossell, al videoclip de Lildami
Foto: Jair Domínguez i Neus Rossell, al videoclip de Lildami | YouTube

Jair Domínguez i Marc Ribas s'han estrenat en les últimes hores al sector de la música, posant la cara al nou videoclip de Lildami, Dr. Smith.

Què en sabem? Aquest diumenge, dia 25 de febrer, el terrassenc Lildami ha estrenat el videoclip del seu tema Dr. Smith, que compta amb un munt de cares de l'audiovisual català. Així ho anunciava a Instagram:

En detall: Al videoclip hi apareix Jair Domínguez fent del destraler Dr. Smith. També hi ha la seva nòvia, la locutora de ràdio Neus Rossell, que interpreta la recepcionista de la consulta. Més enllà de la clínica que apareix al vídeo, l'altre escenari és La Taverna del Ciri de Terrassa, que regenta Marc Ribas. El xef també surt al videoclip, així com la cantant Sara Roy, ex de Macedònia i parella de Miki Núñez, que manté una cita amb Lildami. Així sona el nou single complet:

Un altre apunt: Lildami es troba completament centrat en la seva carrera musical i de moment ha deixat de costat les seves feines a la tele. Fins ara el vallesà havia estat membre del jurat d'Eufòria, però el programa musical de TV3 no compta amb ella per la propera temporada que s'estrena el 10 de març després d'haver-ne vist els càstings. Tampoc no hi haurà Elena Gadel. En el seu lloc, a partir d'ara hi haurà el cantant Alfred Garcia, l'actriu Carol Rovira i el coreògraf Albert Sala com a nous membres del jurat.

Categoria: La Jungla