La Jungla
Raoul Vázquez i Pol Soto, en dues imatges de les seves xarxes socials
Foto: Raoul Vázquez i Pol Soto, en dues imatges de les seves xarxes socials | Instagram
Influencers

Parella de famosos catalans, rumors de relació: podrien ser nòvios després de coneixe's a la tele

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Raoul Vázquez i Pol Soto, en dues imatges de les seves xarxes socials
Foto: Raoul Vázquez i Pol Soto, en dues imatges de les seves xarxes socials | Instagram

Una nova parella podria haver sorgit a l'star-system català, dos famosos que es dediquen a la música, després d'haver coincidit fa mesos a la televisió. Es tracta del cantant Raoul Vázquez i el ballarí Pol Soto.

Què en sabem? Segons el tiktoker d'assumptes del cor Pedro Jota, els artistes Raoul Vázquez i Pol Soto, de 26 i 27 anys, són parella i s'han deixat veure passant temps junts últimament, com per exemple a casa del cantant de Montgat o prenent cerveses en una platja nudista.

@pedrojotafernandz Raoul y Pol de OT JUNTOS 💘💘 #ot2023 #operaciontriunfo2023 #viral #parati #lgtb ♬ SloMo (Eurovision's Dancebreak Edit) - Chanel

En detall: Raoul Vázquez i Pol Soto es van conèixer el 2020, quan el triunfito va participar en una de les gales del programa i el coreògraf de Collbató, conegut per haver anat a Eurovisió amb la Chanel, treballava a l'equip de ball.

A més, la relació seria possible també perquè fins ara tots dos estaven solters. Raoul Vázquez va trencar la seva relació amb Adrián Caloca el passat mes d'agost, una separació amistosa per la qual van dir que es continuarien donant suport a l'esfera professional. D'altra banda, hi havia rumors que Pol Soto mantenia una relació amb Rafael de Lorente, concursant a Drag Race España amb el nom de Dovima Nurmi, una història d'amor mai confirmada.

Un altre apunt: Enmig dels rumors de relació, cal recordar que Raoul Vázquez és un dels concursants confirmats per la nova edició de Tu cara me suena, on Pol Soto encara fa de ballarí, així que la parella tornarà a coincidir en un programa durant diversos mesos i passaran més estona junts treballant.

Per acabar: La vida sentimental d'en Polo Soto és més desconeguda, però del Raoul Vázquez se sap que abans de l'Adrián Caloca havia mantingut una relació amb Agoney. Una relació entre triunfitos que va sorgir dins de l'acadèmia d'OT però que va acabar com el rosari de l'aurora, i que va generar una forta polèmica fa pocs mesos amb declaracions creuades dels dos protagonistes.