La Jungla
Concursants d'Eufòria en una imatge de les xarxes socials
Foto: Concursants d'Eufòria en una imatge de les xarxes socials | Instagram
Televisió

'Eufòria' de TV3, al punt de mira: un exconcursant i un altre cantant esclaten contra el format

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Concursants d'Eufòria en una imatge de les xarxes socials
Foto: Concursants d'Eufòria en una imatge de les xarxes socials | Instagram

Mentre TV3 prepara una nova edició d'Eufòria que s'ha d'estrenar pròximament, el reality musical per excel·lència de la televisió catalana és aquests dies centre de crítiques. Primer, per les polèmiques declaracions d'un exconcursant sobre el seu pas pel programa, i més recentment pels comentaris d'un altre cantant que ara s'ha fet famós i que va rebutjar entrar-hi.

Què en sabem? Tot plegat ha començat per les paraules d'en Triquell, segon finalista de la primera temporada d'Eufòria, en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio. L'artista va titllar fa pocs dies de "trauma" el seu pas pel programa, del qual diu que encara no sap si sentir-se "orgullós o avergonyit". Aquí el tall sencer amb les declaracions més sonades de l'exconcursant a la ràdio:

Què diu Triquell?

  • "Puc viure d'això i és un privilegi del qual estic agraït, però amb el romanticisme que tinc cap a la música, em sembla criminal que es facin certes coses".
  • "Com per exemple, que en un concert no hi hagi escenografia més enllà d'un ball i un artista".
  • "Em sembla tot una faràndula, maquillada i blanquejada, que no fa un favor ni ensenya res positiu a la gent".

A més, aquest dilluns el candidat al Benidorm Fest i Eurovisió 2024 Roger Padrós ha estat a SER Catalunya i ha parlat de la seva intenció de participar a Eufòria. Finalment ho va rebutjar: "Em vaig llegir el contracte i vaig dir que no el signaria. Tenia ganes de seguir amb la meva música i seguir. Allò no m'encaixava", ha recordat abans de dir que va plorar molt quan va dir que no. "En certa manera tenia la mel als llavis, pensava que potser em feia molt popular i tenia mercat a Catalunya. Però vaig decidir prioritzar la meva música, el meu art i no fer-me segons quines coses".

Per acabar: Roger Padrós és l'únic candidat que aquest any proposa una cançó en català per anar a Eurovisió. Al Benidorm Fest hi haurà una altra catalana. Es tracta de Sofia Coll, presentadora de TV3 i, precisament, exconcursant d'Eufòria.

Categoria: La Jungla