La Jungla
Daniela Blume, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Daniela Blume, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Daniela Blume impacta: fotos "fortíssimes", pujada de la llet després de ser mare

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Daniela Blume, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Daniela Blume, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Daniela Blume continua gaudint de la maternitat, quatre dies després de ser mare d'una nena. La presentadora de ràdio i televisió està compartint a xarxes socials tots els canvis que experimenta el seu cos després del part, i en les últimes hores ha mostrat els efectes de la pujada de la llet.

Què en sabem? A través d'Instagram, Daniela Blume compartia aquest diumenge quatre fotos al lavabo per ensenyar als seus seguidors com se li han inflat els pits mentre el seu cos es prepara per la lactància. Unes imatges que evidencien el gran canvi físic que ha experimentat per alletar la seva filla, i que han causat un terrabastall de reaccions a internet. Són aquestes:

Què diu? També a Instagram, Daniela Blume s'expressa amb la mateixa naturalitat que mostra a les fotos. "Tot és fortíssim. Quina benedicció, el cos. Experimento cada esdeveniment amb un amor infinit", ha escrit.

D'on venim? Daniela Blume va ser mare de la seva primera filla dijous dia 22 de febrer als 38 anys. Probablement, el moment més important de la seva vida, que va mostrar als seus seguidors amb una galeria de fotos just abans d'arribar a l'hospital, imatges del part i més fotos després del naixement de la nena, que Principal va compartir amb els lectors en aquest article.

Categoria: La Jungla