La Jungla
Àngel Llàcer, en una imatge a la televisió
Foto: Àngel Llàcer, en una imatge a la televisió | Antena 3
Famosos

Àngel Llàcer rep l'alta mèdica després de la infecció greu: "Podria haver mort"

Temps de lectura: 1 minut
Àngel Llàcer, en una imatge a la televisió
Foto: Àngel Llàcer, en una imatge a la televisió | Antena 3

L'actor i famós jurat de 'Tu cara me suena', Àngel Llàcer, ha rebut l'alta mèdica després de ser ingressat a la Clínica Ruber de Madrid a causa d'una infecció greu, desencadenada després d'un viatge al Vietnam.

D'on venim? Segons va explicar ell mateix fa una setmana en una entrevista telefònica a El matí de Catalunya Ràdio amb Ricard Ustrell, el motiu de la infecció ha estat una intoxicació bacteriana per shigel·la del passat mes de febrer durant unes vacances al Vietnam.

Què diu?

  • "He passat uns dies fatal amb molt mal de panxa, amb sang a la femta i cada vegada tenia més febre. Ha estat horrorós", comentava l'actor des de la seva habitació de l'hospital. També ha revelat la dificultat d'obtenir un diagnòstic precís, ja que els metges estaven frustrats per la situació.
  • "He estat molt fotut, sí. Podria haver mort? Sí. Tota Espanya es va assabentar que m'estava morint", fa broma ara el presentador.
  • "Ara estic fantàstic", deixa clar, després d'explicar que es va estar alimentant amb sèrum durant gran part de la seva estada hospitalària, i que va passar set dies sense menjar.

Per acabar: L'ingrés de l'Àngel Llàcer coincidia amb el de la reina Sofia, també a la Clínica Ruber de Madrid. La reina emèrita hi va ingressar dimarts 9 d'abril per una infecció al tracte urinari de la qual es va recuperar de forma ràpida i favorable. Després de quatre dies a l'hospital, la mare de Felip VI va rebre dissabte l'alta.

Categoria: La Jungla